котик

четвер, 15 травня 2014 р.

                                                                                                            творчість наших читачів
                                                         ЛІСОВІ ВЕГЕТАРІАНЦІ
         Жив собі в лісі Заєць-боягуз. Звали його Данило. Всього боявся Заєць. Вийшов він одного разу з дому. Не встиг і трьох кроків зробити, а в кущах щось як зашарудить. «Та це ж Вовк! О, Боже, - подумав Заєць, - зараз він мене з’їсть». Та Вовк виявився вегетаріанцем і їв тільки траву. Так почалася їх дружба.
         Навесні на городі вони посадили капусту. Заєць каже: «Ти будеш їсти корінці, а я – вершки». Вовк погодився, бо в школі він не вчився і не знав, де вершки, а де корінці. Вовк був дуже розчарований, адже корінці виявилися несмачними і брудними.
         Одного разу рано вранці на капустяному полі з’явилися інопланетяни з планети ВЕГЕТАРІУКС. Ракета їх була схожа на морквину, а самі вони схожі були на капустину. Інопланетяни теж були вегетаріанці. І дуже полюбляли  капусту.
         Коли Вовк і Заєць прокинулися, то побачили чисте поле - інопланетяни з’їли всю капусту. Тоді Вовк і Заєць почали їсти дерева. Це їм не дуже подобалося. І Вовк вирішив з’їсти Зайця, а в Зайця з’явилася думка з’їсти Вовка. Вовк спробував надкусити зайцеве вухо, а Заєць – вовчий хвіст. Ця спроба лише розчарувала друзів. Врешті решт перемогла дружба.
         До цього часу Заєць-боягуз і Вовк - вегетаріанець  живуть в мирі та злагоді.
                            Спільна робота учасників ІІ етапу конкурсу «Найкращий читач України-2014"
              

Немає коментарів:

Дописати коментар