котик

пʼятницю, 11 вересня 2015 р.

«Волохаті, лускаті, пернаті»
Конкурс під такою назвою було оголошено нашою бібліотекою під час літніх канікул. В цей час  школярі не тільки відпочивали та набирались сил, а й проводили більше часу з своїми улюбленцями. Їх фото ми і пропонуємо вашій увазі…
Знайомтесь: учень 9 класу НВК «Гелікон», який захоплюється технікою, історією, зброєю, політикою та комп'ютером Олександр Заброда, і його вихованці  - блакитний британський висловухий кіт Марсель та помісь кавказької і німецької вівчарок собака Цезар.
Проживши не один рік поряд з Цезарем, Марсель, смакуючи рибу, навчився гарчати по-собачому. А найбільша смакота для нього – вівсяна каша та печиво Марія. Крім того, кіт прекрасний будильник для всієї родини та фен для Олександра.


Майже новорічний подарунок для сімї - собака Цезар, що народився 2 січня. Справжнім відкриттям для господарів стали гастрономічні смаки собаки. Кукурудза, дині, кавуни, сира картопля, яблука, груші, виноград – ось неповний список його уподобань. Та без дозволу господаря ніякі ласощі четверолапого друга не спокусять.


Немає коментарів:

Дописати коментар