котик

вівторок, 5 лютого 2019 р.


Любителям фантастичних пригод
Юний читачу!
        
Наша бібліотека отримала книги сімейного  письменницького дуету Марини та Сергія Дяченків – талановитих, неперевершених та титулованих фантастів.
         «Ключ від королівства» - перший роман трилогії про пригоди школярки-семикласниці Ліни Лапіної (до трилогії також входять романи «Королівська обіцянка» та «Зло не має влади»). Ці книги вийшли в новій серії видавництва «Фоліо» «Світи Марини та Сергія Дяченків» і є цінним подарунком для дітей та підлітків.
Починаючи читати роман, знайомимося з головною героїнею Ліною Лапіною – звичайною тринадцятирічною київською школяркою, яка потерпає від несправедливості з боку вчителів і батьків, від образ своїх ровесників.

Одного разу, повертаючись додому зі школи тролейбусом, дівчинка звертає увагу на дивного пасажира на ім’я Оберон. Він виявляється королем паралельної реальності та пропонує Ліні стати членом його королівської команди.
І ось Ліна – володарка магічного посоха та Маг дороги – тепер вона разом з Обероном та його свитою відправляється назустріч шаленим пригодам, де на неї чекають нові друзі й вороги, перемоги й поразки, радість і розчарування в мінливому Королівстві…
Якщо ви хочете разом з відважною Ліною пройти цей шлях, спостерігаючи за її перетворенням у справжнього воїна, пропонуємо прочитати книги до кінця.
Тож гостинно запрошуємо до нашої бібліотеки школярів, щоб поринути у прекрасний і фантастичний світ книжок Дяченків.
Читайте!
Насолоджуйтесь!
І ви не пошкодуєте!!!
                           Бібліотекар І категорії Катерина Яневич

Немає коментарів:

Дописати коментар