котик

понеділок, 22 березня 2021 р.

 

Шановні користувачі нашого блогу – діти, батьки, читачі бібліотеки!

Так сталось, що Миргородська районна бібліотека для дітей припинила своє існування. Більше сорока років двері нашого закладу були гостино відчинені для вас. Ми, працівники бібліотеки, пам’ятаємо вас, тепер вже дорослих, ще зовсім маленькими. Цілі покоління читачів виростали у нас на очах, і найвищим визнанням нашої роботи було бачити ваших діток у нашій бібліотеці.

Колектив бібліотеки намагався створити для вас комфортні умови, а час, який ви проводили в стінах закладу, - змістовним та цікавим. Інформацією про всі події ми щедро ділились з вами та іншими користувачами на нашому блозі, який діяв протягом майже восьми років Цю інформацію – не лише цікаву, а й корисну - ми вирішили залишити для всіх, кому вона може виявитись цікавою і потрібною, адже немалу частину публікацій становлять матеріали краєзнавчого характеру.

Тепер всі ви маєте можливість стати читачами Дитячо-юнацької бібліотеки, що знаходиться за тією ж адресою – вул. Незалежності, 20/17. Бажаємо вам успіхів та багато нових і цікавих книг!

Немає коментарів:

Дописати коментар