котик

суботу, 26 жовтня 2013 р.


Ти в бібліотеці. Переступивши її поріг,  перш за все  відчуваєш шалений подих доброти, світла й мудрості. Саме тоді розумієш, що прийшов не просто до бібліотеки, а поринув у надзвичайну країну знань, завітав до храму науки.
Саме сюди і потрапили  учні 1-б класу ЗОШ № 1 ім. П. Мирного  разом з класоводом Валентиною Рожавець.  Шістнадцять  першокласників уважно   слухали  розповідь бібліотекаря  про бібліотеку, правила користування нею, вивчали ще зовсім невідомі їм слова «кафедра», «читач», «формуляр».
            А якщо   ти  полюбляєш читати журнали, то не  гай часу дарма! Маленькі читачі з захопленням знайомились  з періодичними виданнями з виставки «Знань немало дають нам журнали».  Кожен з радістю поділився прочитаним з журналів «Малятко», «Пізнайко», «Дзвіночок», «Котя»,  «Яблунька», «Играем с Барби», «Лошадки», «Вінні та його друзі» та ін. І зовсім неважко було їм розгадати кросворд «Бібліотека», що запропонували працівники.
Переповнені емоціями, діти залишали бібліотеку. Їх не полишало відчуття  казки, бо це і справді так!!! Хочеш переконатись? Приходь! А бібліотекарі завжди раді тобі і твоїм друзям.
                                                         З.Єщенко, провідний бібліотекар районної бібліотеки для дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар