котик

середу, 12 лютого 2014 р.

                                                                                                                    творчість наших читачів

ЛІСОВЕ МНС
            «Погожого літнього дня виліз Мурашка на високу березу. Доліз до вершечка, подивився вниз, а там, на землі, його рідний мурашник ледве видно. Сів Мурашка на листочок і думає: «Відпочину трошки – і додому».
Тут десь узявся Вітерець. Відірвав слабенький листочок, підхопив його і поніс до лісу. Приземлився наш герой на лісовій галявині. Тут господарювали  прибульці. Вони захоплювали у полон земних комах. Серед полонених уже були Муха та Комар. Не встиг Федя оговтатися від екстремальної подорожі, як опинився серед полонених.
            Прибульці із здобиччю попрямували до підводного човна. Федя весь час  думав про втечу. Навіть зробив спробу втекти – він вкусив одного з прибульців, а  той несподівано став Мурахою - бо в минулому  теж був Мурахою, і його спіткала подібна ситуація.  Звали його Митя. Тепер у Миті з’явився шанс звільнитися з полону.
Муха, Комар, Федя та Митя напружено шукали спосіб, щоб вибратися з підводного човна. У човні знайшлися бульки. Полонені залізли в них і катапультувалися вгору, на берег. І ось жадана свобода.
Четверо друзів кинулися в бік лісової хащі. Тут їм зустрілася засмучена Бджілка - її синок потрапив у полон до Павука. Бджілка погодилася допомогти комахам за умови, якщо ті допоможуть їй, бо вона сама не в змозі врятувати свого малюка. Друзі розробили план. Муха кокетливо кружляла навколо Павука, відволікаючи його увагу. Комар тим часом врятував із павутиння синочка Бджілки.
Щаслива Бджілка забрала всіх на крильця і полетіла до порожньої  лісової сторожки. Стали вони вшістьох  жити – поживати і добра наживати: Бджілка носила мед, Комар носив воду, Муха куховарила, Федька заготовляв дрова, Митя – топив пічку.
Невдовзі над дверима будиночку з’явився надпис «Рятівники». І стали вони всі лісовим МНС.  
              Колективна робота учасників ІІ етапу конкурсу "Найкращий читач 2013 року".

Немає коментарів:

Дописати коментар