котик

пʼятницю, 6 лютого 2015 р.

ПОДОРОЖ У КАЗКУ
Немає такої дитини, яка б не любила казок,  не захоплювалася їх щасливим кінцем і благородними вчинками казкових героїв. Казки бувають рiзнi: довгi i короткi, веселi, чарiвнi, написанi автором або складенi народом. Нам розказували їх бабусі, читали батьки, ми дивилися їх по телевізору. Добрі, мудрі, чарiвні, вони завжди були в пошанi.
„Були собі дід і баба»...  Саме з цієї простої, як нам здається, але дивовижної казки починали майже всі ми свої мандрівки в життя. А Країна Казок, яку так люблять діти, назавжди поселилася в бібліотеці.
Тож не дивно, що саме сюди завітали учні 2 класу Трудолюбівської ЗОШ І-ІІІ ст. Знайомство з бібліотекою – це теж казка, особливо якщо про неї розповідають самі казкові герої та запрошують малят у мандрівку чарівною стежиною  в Країну Казок. Презентація «Чи знаєте ви казки?», казковий єралаш «Юні всезнайки», вікторина «Розкажу про себе я…», конкурс-гра «Казковий калейдоскоп»… З усіма завданнями діти, які в той день стали читачами бібліотеки, справились на «відмінно». І саме знання казок допомогло їм  у цьому.

Мандрівка в казку вдалася. Задоволені діти залишали бібліотеку, а  Колобки, яких  малювали капітани команд із заплющеними очима, весело посміхалися їм вслід.
                            З. Єщенко, пров. бібліотекар районної бібліотеки для дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар