котик

четвер, 6 квітня 2017 р.

«Весняний книгограй»:
Виставки літератури районної бібліотеки для дітей
Працівники районної бібліотеки для дітей своїм улюбленим читачам приготували декілька виставок, присвячених Великодню, весні, і гумору. Тож розпочинаємо знайомство.
«Банк усіляких цікавинок про весну». На цій виставці представлені художні видання з цікавинками про весну. Розташована  вона на абонементі і в читальній залі 1-4класів.
Напередодні найочікуванішого свята весни – читачі районної бібліотеки для дітей мають змогу познайомитись з двома виставками, присвяченими Великодню: «Ясний Великдень на весні» (абонемент і читальна зала для учнів 5-9 класів) та «Великдень всіх нас на гостину просить» (абонемент і читальна зала 1-4 класів).

На них представлено літературу про Великдень, його символи, традиції і обряди, а також великодні поробки наших читачів.
Виставка-сюрприз «Кіт у мішку». Обравши книгу-загадку, читачі мали змогу дізнатися про твір, який  будуть читати, тільки вдома. Це - виставка для читачів абонементу 5-9 класів.
Для молодших школярів ми пропонуємо виставку-рекомендацію «Читання для реготання». Тут зібрані твори Джеремі  Стронга серії «Читання для реготання» та гумористичні твори інших авторів.

                                  Алла Савчук, бібліотекар районної бібліотеки для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар