котик

неділю, 16 квітня 2017 р.

В житті найперше я – людина, а потім – трішечки поет...
Літературна вітальня. Саме так можна було назвати в цей день районну бібліотеку для дітей. Адже сюди на зустріч з учнями 2-Б класу ЗОШ №1 І-ІІІ ст. ім. П.Мирного (класовод Тетяна Войтенко) прибули дві справжні поетеси-землячки  – Галина Вовченко та Людмила Шумейко.  Здавна відомо, що наш край щедрий на працьовитих і талановитих людей. Тож саме  таких, талановитих людей, і запросили до бібліотеки, щоб познайомити дітей з їх творчістю.
Поетес приємно здивував «Літературний кошик», в якому були зібрані їх книги. 
Учні ж, затамувавши подих, слухали розповіді авторок про своє дитинство, навчання, написання перших творів та літературні досягнення. А ще поетеси читали вірші, а діти подарували їм сценку за творами Г. Вовченко та пісню на вірші Л. Шумейко. 

Виконання цієї пісні для авторки було сюрпризом, бо сама вона чула його вперше, за що й щиро дякувала юним талантам. А ще запросила тих, хто мріє бути поетами, стати учасниками літературного об’єднання, яке очолює. 

Протягом всієї зустрічі не згасав в очах дітей живий інтерес до гостей, тому під кінець свята вони влаштували Галині Василівні та Людмилі Михайлівні справжнє бліц-опитування.


          А потім були подарунки, які учасники свята приготували гостям: різнокольорові пера для написання поетичних та прозових творів, листи-звернення, малюнки та квіти. І, звичайно ж, фото на пам’ять.
                            Зоя Єщенко, провідний бібліотекар районної бібліотеки для дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар