котик

середу, 15 травня 2019 р.


З перемогою тебе, Артеме!


14 травня в Полтавській обласній бібліотеці для дітей ім. Панаса Мирного відбувся третій етап обласного конкурсу «Кращий читач Полтавщини - 2019»,  де наш Артем Гнатик, читач Попівської сільської бібліотеки,  потрапив у трійку лідерів серед читаючих семикласників області. 


Йому вдалося підкорити всі п’ять рівнів конкурсу «World of Books», які цього року проходили на зразок  популярної серед дітей комп’ютерної гри «World of  Tanks».  За результатами  «стандартного», «зустрічного», «командного», «штурмового»  боїв  він отримав Диплом ІІІ ступеня  Департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації, цінний подарунок та похвалу полтавської письменниці Тетяни Луньової  за відверту оцінку прочитаних і занесених у Читацький щоденник книжок.

                   


         А ось «тренувальний» (заключний)  бій  конкурсу відбувся на свіжому повітрі  в мальовничій зоні відпочинку селища Лісок міста Полтави у формі військово-патріотичного квесту.  Полтавська обласна бібліотека для дітей та громадські організації міста приклали максимум зусиль аби діти відчули себе справжніми патріотами. І тут наш Артем не пас задніх - був капітаном команди «читаючих» та разом з однолітками підкорив маршрут квесту.


Напруженість і втома виснажливого дня швидко минуть, а цікава, насичина програма конкурсу запам’ятається Артему на все життя.

                      Валентина Зінченко, заст. директора по роботі з дітьми Миргородської ЦБС


Немає коментарів:

Дописати коментар