котик

середу, 15 травня 2019 р.


На родиннім святі вас усіх вітаємо!
Як із струмочка починається ріка, так і життя починається з сім’ї, з родини. В тій родині, де панує атмосфера тепла, турботи, любові, взаємодопомоги, ростуть щасливі діти.  
Саме така атмосфера справжнього сімейного затишку панувала і в Миргородській районній бібліотеці для дітей в Міжнародний день сім’ї під час проведення свята «На родиннім святі вас усіх вітаємо!» Разом з мамами, татами, дідусями, бабусями і маленькими братиками завітали сюди цього дня учні 2-В класу Миргородської гімназії ім. Т.Г. Шевченка.
І, звичайно ж, першими отримали вітання любі мами – малесенькі дитячі долоньки, які стали промінчиками сонечка, та намальовані дітьми портрети.



  А потім неньки довели всім присутнім, що чудово знають своїх дітей і можуть їх знайти навіть із зав’язаними очима.


Не залишились поза увагою і люблячі татусі. Для кожної дитини вони сильні, сміливі, рішучі, надійні, лагідні. А ще такі, що зможуть подолати будь-які труднощі, навіть запам’ятати день народження своїх дітей та правильно підрахувати сімейний бюджет.


«Якщо хочеш дізнатися, що відбувається в сім’ї кожної дитини, запитай про це в неї», - говорить народна мудрість. Саме так і зробили працівники бібліотеки, провівши гру «Татові й мамині справи». За її підсумками й було визначено, що головними в кожній родині є мами, бо виконують більшість сімейних справ.

- У кого жив Пан Коцький у лісі? - Хто битий небиту везе? - Скільки героїв у казці «Рукавичка»? На ці та інші запитання без затримки відповідали присутні бабусі, адже вони знають всі на світі казки. А добрі, ніжні, поблажливі дідусі отримали в дарунок чудового вірша від люблячих внуків.


Та найкращим подарунком для присутніх дітей і батьків були слова класного керівника Юлії Григорівни, яка запевнила, що без їх допомоги і навчати, і розважати дітей було б важко. Навіть розповісти казку…



Зоя Єщенко, провідний бібліотекар Миргородської районної бібліотеки для дітей




Немає коментарів:

Дописати коментар