котик

пʼятницю, 25 жовтня 2019 р.



Вітаємо переможців!
23 - 24 жовтня 2019 року на базі Лубенської міської бібліотеки для дітей проходив дводенний виїзний семінар - практикум для працівників районних, міських бібліотек для дітей, головних бібліотек об'єднаних територіальних громад "Модернізація змісту діяльності спеціалізованих бібліотек  Полтавщини в реаліях сьогодення", який відбувся за підтримки Департаменту культури та туризму Полтавської обласної державної адміністрації. 
Слухачі мали змогу познайомитись з досвідом роботи Лубенської міської бібліотеки для дітей, основами медіаосвіти та медіаграмотності, обмінятись досвідом роботи "Бібліотечна мозаїка: складові успіху сучасної дитячої бібліотеки", зануритись у ярмарку бібліотечних інновацій "Біблі@креатив-2019".

        Та з найбільшим нетерпінням чекали всі учасники семінару підсумків обласних творчих конкурсів серед користувачів-дітей та бібліотекарів. Серед нагороджених - і учасники гуртка «Юні натуралісти», які були відзначені Дипломом Департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації за ІІІ місце в обласному дитячому конкурсі книжкових інсталяцій «Час читати» та отримали набір для творчості.





Колектив бібліотеки щиро вітає переможців!


Немає коментарів:

Дописати коментар