котик

суботу, 15 лютого 2020 р.


Міжнародний день дарування книг
А чи знали ви, що 14 лютого світ відзначає не тільки День закоханих, а ще й International Book Giving Day (Міжнародний день дарування книг)? Ініціатива появи Дня дарування книг належить американці Еммі Бродмур – засновниці сайту дитячої книги у США.
До цієї  ідеї її підштовхнув маленький  син,  який запитав маму, чому немає особливого дня в році, коли люди дарують один одному книги? Адже це крутий спосіб поділитися любов’ю та взяти участь у добрій справі! Ідею підхопили мільйони людей по всьому світу, що сприяло надання йому статусу Міжнародного.
Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу. Правда ж, книга – то чудовий подарунок і коханим, і рідним? А ще книга – чудовий дарунок для бібліотеки.


Наша бібліотека 14 лютого не тільки відзначала День закоханих, а й отримувала дарунки від читачів, за які працівники закладу щиро вдячні. Тож потіште й ви свою бібліотеку – подаруйте їй книжечку і приєднайтесь до дарування книг бібліотекам Миргородщини.


           Зоя Єщенко, провідний бібліотекар Миргородської районної бібліотеки для дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар