котик

четвер, 6 жовтня 2016 р.

Книга – найкращий дарунок для бібліотеки
         Народна мудрість говорить: «Книга – найкращий подарунок». А особливо безцінним  він є для бібліотеки. Для нашої бібліотеки вже стало доброю традицією щорічно  отримувати в дарунок дитячі книжки від  студентів Миргородського художньо-промислового коледжу імені М.В.Гоголя Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка Не став винятком і цей рік. До бібліотеки завітали студенти групи «Діловодство» (голова циклової комісії Заброда О.О.)  з дарунками- візитівками  коледжу - керамічними глечичками та дитячими книжками, щоб привітати спеціалістів та її користувачів з днем бібліотек. 
А бібліотекарі, в свою чергу, провели екскурсію та розповіли про шлях книги від подарованої до бібліотечної. Студенти знайомилися з довідково-бібліографічним апаратом, каталогами, таблицями бібліотечно-бібліографічної та універсальної десяткової  класифікації. 
Ці знання знадобляться їм у навчальному процесі. Та найбільший інтерес викликали міні-практичні заняття з каталогами, пошук книг у фонді бібліотеки.
На закінчення зустрічі студенти подарували книги, прочитані ними в дитинстві. Провівши чимало часу на домашніх поличках, тепер книги знову стануть потрібними -  будуть радувати уже нових читачів.
               Зоя Єщенко, провідний бібліотекар районної бібліотеки для дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар