котик

понеділок, 31 жовтня 2016 р.


Вітаємо переможців обласного конкурсу!
В березні цього року було оголошено обласний конкурс на кращу віртуальну екскурсію «Мандруємо Полтавщиною, відвідуємо бібліотеки» серед працівників бібліотек, що обслуговують користувачів-дітей. Він проводився з ініціативи Управління культури Полтавської обласної державної адміністрації та Полтавської обласної бібліотеки для дітей імені Панаса Мирного.
Мета конкурсу - залучення працівників бібліотек до творчого пошуку нових форм і методів краєзнавчої роботи, національно-патріотичного виховання дітей та підлітків, розвиток їх пізнавальних інтересів, інтеграція бібліотек як закладів культури у сферу туризму, ознайомлення та обмін досвідом з організації робочого простору бібліотек, підходів до надання послуг та залучення користувачів, активізація та вдосконалення практичних навичок бібліотекарів із створення сучасних інформаційних ресурсів.
На конкурс були представлені як індивідуальні, так і колективні роботи у формі відеоролика про бібліотеки та об’єкти свого населеного пункту. Серед переможців – і Миргородська районна бібліотека для дітей, яка зайняла перше місце. Вітаємо творчий колектив, що працював над відеороликом, та всіх, хто надав допомогу в пошуку матеріалу – Олександра Опацького, Олексія Терещенка, Вадима Радченка, Валентину Ємець та автора проекта Зою Єщенко!
                                         Валентина Зінченко, заступник директора Миргородської ЦБС

Немає коментарів:

Дописати коментар