котик

неділю, 1 жовтня 2017 р.

«Бібліотекар на годину», або
Дублер-шоу по-бібліотечному
Якби ви потрапили до районної бібліотеки для дітей напередодні професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек, то були б дуже здивовані, не  побачивши на своїх робочих місцях працівників. Замість них за кафедрами обслуговування сиділи діти, які чемно віталися і дуже професійно з’ясовували, чи записані ви до бібліотеки, чи перереєстровані, яку книгу ви хотіли б отримати додому. Цілу годину бібліотекарями були  Коршунова Кіра та Гордієнко Марія, учениці 6 класу ЗСШ №5, і це їм дуже сподобалось. Особливо зацікавило дітей обслуговування читачів.
                                             Щоправда, вони ще не проводили заходи, можливо, це стане наступним етапом акції, яку планується повторити. Бо з величезним захопленням спостерігали дівчатка за екскурсією, проведеною працівниками бібліотеки для учнів четвертих класів ЗОШ №6, та виступом лялькового театру, де герої вистави розповіли екскурсантам про правила поводження з книгою.


Ідею дублер-шоу було придбано бібліотекою на ярмарці інновацій «Бібліокре@тив-2016», і вона мала успіх серед наших користувачів. Можливо, комусь участь у таких шоу дасть поштовх у прекрасну професію – бібліотекар.

                Зоя Єщенко, провідний бібліотекар Миргородської районної бібліотеки для дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар