котик

суботу, 7 жовтня 2017 р.

                          ДО БІБЛІОТЕКИ - З ДАРУНКАМИ
Професійне свято бібліотекарів – Всеукраїнський день бібліотек – вже відбулося, та вітання працівники бібліотеки продовжують приймати. Адже друзі (а саме такими вважають працівники Миргородської районної бібліотеки для дітей студентів Миргородського художньо-промислового коледжу імені М.В.Гоголя Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка) приходять не тільки в день свята. Тому бібліотекарі радо зустрічали студентів групи Д21 та ФЕП21 «Діловодство» (методист Заброда О.О.)  з найкращими дарунками – книгами.
А бібліотекарі, в свою чергу, познайомили студентів з довідково-бібліографічним апаратом, каталогами, правилами розстановки книжкового фонду на полицях. Ці знання знадобляться їм у навчальному процесі. Та найбільший інтерес викликали міні-практичні заняття з каталогами, пошук книг у фонді бібліотеки.

На закінчення зустрічі студенти подарували книги, прочитані ними в дитинстві. Саме ці книги із задоволенням та вдячністю будуть читати користувачі нашої бібліотеки.
                            Зоя Єщенко, провідний бібліотекар районної бібліотеки для дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар