котик

вівторок, 9 липня 2019 р.


       «Книжечка чекає друзів»
На книжкових полицях нашої бібліотеки з’явилися нові пізнавльні книжки для тих, кому 10 і більше.


Ліч М., Лленд М. Дитяча енциклопедія тварин / Майкл Ліч, Меріел Лленд. – Харків: Видавництво Vivat, 2018. – 128 с. 
«Дитяча энциклопедія тварин» — унікальний шанс познайомитися з найзагадковішими мешканцями нашої планети. Достовірні факти, яскраві реалістичні ілюстрації та захопливі подробиці про ссавців, земноводних, рептилій, птахів, риб і комах зроблять ваше занурення у світ тварин незабутнім.


Сперроу Д. Дитяча енциклопедія космосу / Джайлс Сперроу. - Харків: Видавництво Vivat, 2018. – 128 с. 
«Дитяча енциклопедія космосу» - унікальний шанс вирушити в подорож у найвіддаленіші куточки Всесвіту, розкрити таємниці темної матерії, довідатись якомога більше про інші світи, краще пізнати нашу ніби знайому, але таку загадкову Землю. Достовірні наукові факти, яскраві реалістичні ілюстрації та світлини, захопливі подробиці
зроблять мандрівку міжзоряним простором незабутньою.



Від тиранозавра до півня! Велика книга еволюції тварин. - Харків: Видавництво Vivat, 2018. –  40 с. 
 Для всіх, хто полюбляє динозаврів та чудернацьких прадавніх тварин, ця книга стане неймовірною та винятковою знахідкою. Якщо ви хочете дізнатися, на кого перетворився найбільший з тераподів - тиранозавр, як виглядали пращури страусів та якого розміру були стародавні лінивці – ця книга для вас.




Вокер Н. Чому виникають конфлікти? / Нікі Вокер. - Харків: Видавництво Vivat, 2018. –  40 с. 
Конфлікти – це частина нашого життя. Ця книжка допоможе тобі з'ясувати все про конфлікти, їх причини, етапи, розв'язання та наслідки.  З неї ти дізнаєшся, як невеликі розбіжності загострюються й перетворюються на великі та серйозні, як часто конфліктам не можна запобігти, проте уникнути війни можливо.  Книжка «Чому виникають конфлікти?» допоможе   тобі впевнено говорити про світ.
 Кузякін К. Біла трішки чорна - пречорна книжка /  Кузько Кузякін. - Харків: Видавництво Vivat, 2018. –   64 с. 
Дивовижна книга усіляких цікавинок про природу чорного й білого кольорів, про чорні діри і про те, чому Сонце насправді чорне, і про чорний квадрат Малевича, і про Чорне море і багато-багато іншого. Автор книжки рекомендує читати її чорної-пречорної ночі в льоху під діжкою. А якщо немає діжки – хоча б під ліжком, і обов’язково в темних окулярах. Отож виняткової чорноти від першої до останньої сторінки книжці додає чорний-пречорний гумор.

Гонік Л. Всесвітня історія: Т.1: Від великого вибуху до походів Александра Македонського / Ларрі Гонік. – К: Рідна мова, 2018. – 368с.           - (Серія «Наука в коміксах»)           

Гонік Л. Всесвітня історія: Т.2: Від розвитку Китаю до занепаду Риму. І про Індію також! / Ларрі Гонік. – К: Рідна мова, 2017. – 320с.- (Серія «Наука в коміксах»)           

Якщо уроки історії запам'яталися вам лише низкою заплутаних дат, імен та подій, не поспішайте ставити хрест на цій науці, адже вона може бути цікавою та захопливою. Як? Наприклад, якщо вивчати її з коміксами «Від Великого вибуху до походів Александра Македонського» та «Від розвитку Китаю до занепаду Риму. І про Індію також!»   Завдяки живим ілюстраціям та гумору автора знайомство з історією може стати справжньою розвагою.

                                                                 Валентина Зінченко, заст. директор Миргородської ЦБС

Немає коментарів:

Дописати коментар