котик

вівторок, 17 грудня 2019 р.


Розкажу Миколаю, про що я читаю
Зима іде – свята веде. Майже цілий рік усі ми – й дорослі, й малята - з нетерпінням очікуємо зимові свята.   День святого Миколая, Новий рік, Різдво - свята, з якими в кожну оселю приходить добра казка.  
Та чи не найочікуванішим для дітей є День Святого Миколая. За повір'ям, в ніч з 18 на 19 грудня опускається з неба на землю святий Миколай-Чудотворець, заходить до кожної оселі і дарує дітям чудові гостинці. Але тільки чемні, працелюбні і доброзичливі  отримають вранці чудові подарунки.  Бешкетникам і ледарям Миколай принесе різки.
       Отож, гостинці від святого Миколая - це винагорода за добрі справи та слухняність.  Руслана Турченко, Ілона Маловічко, Аня Мащенко, Владислав Ганженко, Валерія Таран, Жанна Данила, Вікторія Мельніченко, Аделіна Назарова, Богдана Скубій, Анастасія Корнієнко, Аня Зінченко, Ангеліна Мовчан, Діма Канцібер, Андрій та Анастасія Роменські, Мар’яна Мащенко, Марія Закаблук, Поліна Олійникова, Кирило Мандрика, Марія та Аня Рудяк, Ваня Демидко – юні читачі районної бібліотеки для дітей, Шахворостівської, Біликівської, Комишнянської, Єрківської, Попівської, Кибинської  сільських бібліотека додали в перелік добрих справ і любов до читання книжок.
Кожен з цих дітей намалював  малюнок  та написав відгук на прочитану книжку, взявши участь у виставковому проекті Миргородської ЦБС «Бібліотеки Миргородщини презентують…» Зараз виставка дитячих малюнків «Розкажу Миколаю, про що я читаю» прикрашає вестибюль центральної районної бібліотеки.
Ми впевнені, що Святий Миколай обов’язково принесе подарунки цим дітям, адже вони на це заслуговують.


                                            Валентина Зінченко – заступник директора Миргородської ЦБС.

Немає коментарів:

Дописати коментар