котик

суботу, 21 грудня 2019 р.


Рік старий кудись утік –
на порозі Новий рік!
Настали чарівні передноворічні дні, коли відбуваються різні дива та збуваються бажання. Кожного року ми намагаємось всі невдачі, помилки, образи  залишити в році, що минає, а все хороше забрати в наступний. А щоб всі мрії здійснились, на кожне свято ми запрошуємо Діда Мороза, якого чекаємо з нетерпінням.  
Третьокласники групи продовженого дня (вихователь Інна Сусоля), чекаючи на чарівника в Миргородській районній бібліотеці для дітей, часу не гаяли. Вони дізнались, хто ж він такий, цей загадковий дідусь, якого ніхто не бачив, але чекають його з нетерпінням - і діти, і дорослі? В якій країні і як його називають, з ким він подорожує та коли і де залишає подарунки слухняним діткам? Які традиції зустрічі Нового року в різних країнах світу? А ще дізналися, чому Щур відкриває дванадцятирічний цикл гороскопів знаків Зодіаку.
А яке ж свято без розваг? Жодна дитина на святі не сумувала: дві команди прикрашали дівчаток – ялинок, всі разом танцювали запальну «Летку-єньку»; три «Мишки» - символи прийдешнього року - визначали частування за запахом. Кожен учасник отримав передбачення для себе в Новому році та, дочекавшись Дідуся Мороза, розповів йому віршик та отримав подарунок.












Свято вдалось, а на пам’ять про нього всім залишилось фото з Дідусем, Ялинкою, Снігурочкою та Сніговиком.


                        Зоя Єщенко, провідний бібліотекар Миргородської районної бібліотеки для дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар